Akoestisch duo

Jacky K Unplugged. Gitaar en zang voor feestelijke openingen, netwerkborrels, vrijdagborrels, huiskamerconcerten.
https://jackysmusic.nl/wp-content/uploads/2022/07/image0-4.jpeg

Jacky K Unplugged

Jacky speelt samen met een zeer allround gitarist in diverse stijlen van bekende jazz Standards tot vele herkenbare popnummers.

Een geheel akoestische setting met een ervaren gitarist die werkelijk alles met gemak uit zijn instrument haalt. Samen met de heerlijk warme soulstem van Jacky  heeft dit duo werkelijk zo’n dynamiek dat zij samen met gemak de zaal in vervoering kunnen brengen!

Playlist: Setlijst Jacky & Will Unplugged sept 22

https://jackysmusic.nl/wp-content/uploads/2023/02/jacky-en-will-NEWSDETAIL_1.jpeg
Alphens.nl: Alphense Fijnproevers

Jacky & Will: een dynamisch muziek duo

Het is alweer een paar weken geleden, maar dit jaar vond de eerste editie van de Alphense Fijnproevers plaats. De gehele maand november kon je genieten van een meergangendiner met smaakvolle live muziek. Maar wie speelden er eigenlijk? En kun je ze nog eens zien? Jacqueline ‘Jacky’ Kuperus speelt samen met een zeer allround gitarist Willem ‘Will’ van Keeken in diverse stijlen van bekende jazz standards tot vele herkenbare popnummers. Een geheel akoestische setting met Willem als zeer ervaren gitarist die werkelijk alles met gemak uit zijn instrument haalt. Samen met de heerlijk warme soulstem van Jacky heeft dit duo werkelijk zo’n dynamiek dat zij samen met gemak de zaal in vervoering kunnen brengen! “Het ligt natuurlijk aan de setting, maar het is voor ons ook mogelijk om uit te breiden tot een trio of kwartet. Dan Simon, een professioneel bassist uit USA schuift regelmatig aan en met drums ontstaat er een volledige band”, legt Jacqueline uit. “Bij kleine gelegenheden zoals walking dinners houden we het klein, maar op bijvoorbeeld een zonnige middag op een terras kunnen we goed uitpakken!” Heb jij ook zo genoten van de muziek van Jacky & Will en wil jij dat zij een keer bij jullie komen spelen op jullie evenement? Of wil je meer weten over waar en hoe ze te boeken zijn? Neem dan contact op via info@jackysmusic.nl.
BEKIJK

Photoshoot JP | Avolux | by.bradley

Jacky’s Music © 2019 | Webdesign: by.bradley